Pune punctul pe i

Iti multumesc!


Stii acele momente in care lupti pentru un lucru si natura face sa se intample exact opusul? Clipele cand vrei cu adevarat sa faci ceva si nimeni nu te asculta? Te-ai simtit vreodata deznadajduit si lipsit de afectiunea pe care o cauti? Atunci cand cei dragi te ignora sau nu pot intelege ca sunt importanti pentru tine… Simti ca te afunzi intr-o tristete din care cu greu ai putea iesi. Si te intrebi de ce. De ce? Te gandesti sa renunti. La tot. In jurul tau, totul se misca rapid. Timpul trece, iar tu stai si nu actionezi. Nu ai cum sa tii totul in tine, trebuie sa te deschizi. Aici apare partea frumoasa.

 

Oricat de departe ar fi cei carora le esti indiferent, ai aproape cel putin un om care te iubeste. Un om pe care, poate, la inceput, nu il vezi. Dar, cu timpul, il descoperi. Vorbesti cu el. El te asculta. Acest om iti este aproape. Nu te lasa sa vorbesti singur, iti vorbeste si el. Iti da un sfat. Iti spune o vorba buna. Te imbratiseaza si te scoate din adancul in care ai cazut. Acela este omul care stie ca ai nevoie doar de o vorba buna, putina sustinere morala. Este persoana care te ajuta cand iti este greu. Este prietena care nu te lasa sa ajungi sa spui ca iti este greu. Este alaturi de tine si simti ca poti vorbi orice cu ea. Iti da speranta ca vei reusi. Ajungi sa o crezi, pentru ca este adevarat! Poti reusi! Ti-ai propus ceva? O poti face! Ai incredere in tine si in ceea ce poate iesi din mainile tale! Sigur ai si tu alaturi o persoana ca ea. Pastreaza alaturi persoana care iti zambeste! Pretuieste-i prietenia! Fii si tu alaturi de ea!

 

Iti multumesc ca esti alaturi de mine. Prin cuvintele tale, faci totul sa fie mult mai usor. Vreau sa stii ca te pretuiesc enorm. Sa nu pleci niciodata! Mi-ar fi placut sa fii, cu adevarat, sora mea. Sa te am alaturi in fiecare moment! Dar pentru mine, exact asta esti: o sora, un prieten adevarat! Iti multumesc!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: