Pune punctul pe i


Proiectul cinematografic “Narcisa – Iubiri nelegiuite” a fost lansat cu mare fast si eleganta, luni, 5 septembrie 2011, la Cinema Movieplex. In tinute impresionante de gala, actorii din telenovela produsa de Intact Production si semnata de Tandem Film au pasit pe covorul rosu si au ciocnit un pahar de sampanie inainte de premiera. Vedetele au vizionat, alaturi de fanii lor, primul episod al celui de-al treilea sezon al telenovelei. “Narcisa salbatica” (din anul comercial 2010 – 2011) aduce, in al treilea sezon, pe langa o serie de intrigi captivante, o serie de personaje noi, printre care si prietena noastra Ioana Picos, actorul Andrei Rosu si directorul festivalului Ideo Ideis, Alexandru Ion. Am fost prezent la aceasta lansare si atasez articolului cateva fotografii din separeul vedetelor.

                               

Celebrul Gabriel Corrado a venit in Romania special pentru aceasta premiera. Le-au urat succes colegilor de trust si alte vedete ale postului de televiziune Antena 1, dintre care ii amintim pe Catalin Botezatu, Oana Frigescu si Crina Abrudan. Aproape 500 de telespectatori fideli ai primelor doua sezoane au avut ocazia sa vizioneze episodul-pilot chiar langa actorii lor preferati. Acestia le-au dat autografe si s-au fotografiat. Jurnalistul Gheorghe Chelu (Devorator TV) a fost, de asemenea, prezent la lansare. Alina Puscas a dat cateva indicii din desfasurarea episodului-pilot intr-un interviu, moment amuzant inaintea premierei. Din distributia telenovelei, fac parte si Andrei Aradits, Denis Stefan (antagonisti), Alma Bechet, Vladimir Draghia si Ilinca Vandici. Regia artistica este realizata de Mihai Bauman, dupa un scenariu de Claudio Lacelli, si producator este Giuliano Doman.

Telespectatorii o pot urmari pe Ioana Picos in rolul Eva Maria Naum, in “Narcisa – Iubiri nelegiuite“, de luni pana joi, ora 22:00 (miercuri la 21:50), pe Antena 1. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: