Pune punctul pe i


A inceput cu Tough Morning, impreuna cu Marcel Lovin. A continuat cu A simple film si Be the one, alaturi de Ioana Picos. A colaborat cu Andy Platon la primul music-video, Velvet Love. In prezent, participa la show-ul Vocea Romaniei, produs de MediaPro Entertainment. Este remarcat pentru talentul lui si pentru implicarea activa in proiectele la care lucreaza. Si cum ar putea fi altfel, avand in vedere ca este absolvent al Companiei de Artisti Dorian’s Art?

Unul dintre cei mai apreciati regizori ai audiovizualului national, Anthony Icuagu este printre putinii care pot realiza capodopere in cinematografie. Talent rafinat de Dana Dorian, Anthony este, pentru multi dintre noi, vocea Romaniei, dar aptitudinile lui artistice deosebite reies si din proiectele lui in Film si Televiziune. Pune suflet cand lucreaza, este AS in regia artistica, dar si in cea tehnica si foarte bun post-producator. Iar cand implicarea este activa, nu numai mintea lucreaza, ci si emotiile sunt investite in acel moment. Dovada este chiar ultimul clip pe care l-a regizat, videoclipul piesei NonStop (Taxi ft. R&D). Anthony a vorbit, in exclusivitate pentru Blogul lui Tavi, despre aceasta experienta si despre secretul unei productii de succes: atmosfera relaxanta in timpul regiei.

A fost un proiect foarte frumos, prin prisma faptului ca am avut sansa sa lucrez cu o echipa superba, cu Viorel Sergovici, unul dintre cei mai buni directori de imagine din Romania si, bineinteles, cu protagonistele care au aparut. Filmarea a mers foarte bine, fiindca a existat o atmosfera relaxata, care a permis ca lucrurile sa mearga cursiv. Clipul a trecut prin multe schimbari pana a ajuns la forma finala, membrii trupei Taxi avand un aport mare la aducerea sa la structura actuala si perfecta” spune Anthony Icuagu.

Printre vedetele care au participat la filmare, se numara Adela Popescu, Diana Dumitrescu, Paula Seling, Iulia Vantur, Andra si Laura Cosoi. De productia piesei, sunt responsabili cei de la Hahaha Production. Iata videoclipul:

Comments on: "O nouă capodoperă a lui Anthony Ikwuagwu" (4)

  1. […] – O noua capodopera a lui Anthony Ikwuagwu […]

  2. […] – O noua capodopera a lui Anthony Ikwuagwu […]

  3. Bravo Anthony yet again! You have immense talent, as does the singer Marcel Lovin. What a spectacular team. We’ll be seeing you both all over the world.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: