Pune punctul pe i


Dana Dorian cauta tinere talente pentru formarea unei noi Companii: Promotia 11 a Companiei de Artisti Dorian’s Art.

CLICK AICI PENTRU INSCRIERE! 

Printre absolventii Companiei de Artisti Dorian’s Art se numara: 

– Ioana Picos: “Compania de Artisti Dorian’s Art reprezinta locul unde talentul este slefuit asemeni unui diamant pentru ca apoi sa te bucuri de o bijuterie de nepretuit.”

– Dragos Chircu: “Cand am inceput cursurile Companiei am venit pregatit pentru o scoala de muzica, dar dupa ce am luat parte la cateva ore am realizat ca nu era ceea ce ma asteptam. Si asta,  pentru ca de la scoala imi placea sa chiulesc, iar aici abia asteptam sa vin, devenind putin cate putin dependent de atmosfera si de oamenii care ma inconjurau. Nu ma gandesc la Compania de Artisti ca la o scoala de muzica, ci ca la o a doua familie. Este locul unde toti te sprijina in tot ceea ce faci, chiar daca reusesti sau nu ceea ce ti-ai pus in cap. Cea mai buna parte este ca studiul se face cu placere si nu simti presiunea muncii, desi la sfarsitul zilei simti aceea epuizare placuta. Si intelegi ca astazi ai mai slefuit un pic din artistul ce urmeaza sa se contureze.”

– Anthony Ikwuagwu: “Pentru mine, Compania de Artisti  reprezinta foarte multe lucruri, unu fiind linia trasa intre ‘Anthony – amator care se credea profesionist’ si ‘Anthony – Profesionist in devenire’. Cu cat de mult am invatat, cu atat mai mult mi-am dat seama ca nu stiu nimic, dar macar exista speranta ca voi invata eventual, un alt lucru pe care il reprezinta Compania de Artisti. Datorita Companiei de Artisti sunt adecvat echipat sa fac fata showbizului romanesc din toate puncte de vedere. Ca un strain plecat de multi ani din tara lui de origine, imi pare bine ca pot spune ca am gasit un loc unde sunt binevenit intotdeauna. (chiar daca acolo sunt vesnic ‘discriminat’) :) ”

– Marcel Lovinparticipant la Vocea Romaniei, este de asemenea absolvent al Companiei de Artisti, Promotia 7. Impresiile lui despre mentoratul Danei Dorian si experienta in Companie le poti citi in interviul acordat lui Octavian Finaru, pentru Blogul lui Tavi.

Cu totii au spus cate ceva pentru Blogul lui Tavi. Citeste din nou:

– Interviu cu Ioana Picos

– O noua capodopera a lui Anthony Ikwuagwu

– Interviu cu Marcel Lovin

– Interviu cu Dragos Chircu

– Lansare music-video dupa o carte

Invata unde au invatat ei! Inscrie-te la Compania de Artisti a Danei Dorian.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: