Pune punctul pe i

24: Live Another Day


BREAKING NEWS! Jack Bauer se intoarce in mai 2014!

La o zi dupa incheierea sezonului 2 al serialului “Touch” (anulat, 2×13), Kiefer Sutherland si FOX au anuntat productia unui nou sezon “24“, intitulat “24: Live another day“. Actiunea are loc la cativa ani dupa finalul sezonului 8 si pastreaza stilul caracteristic de prezentare in timp real. De data asta, 12 episoade (dar cu elipsa temporala). Noul sezon va fi difuzat la FOX Network in mai-iulie 2014. Dupa multe incercari de a realiza un film de lungmetraj care sa continue povestea celor 8 sezoane (incercari nereusite din pricina programului incarcat al lui Kiefer, care nu se putea sincroniza cu restul echipei), producatorii au inteles ca “24 – un film de doua ore” nu ar fi “24”. Serialul a avut premiera in 2001 si s-a incheiat in 2010, dupa 8 sezoane si un film de lungmetraj, numit “24: Redemption”, jonctiune intre sezoanele 6 si 7. Si se pare ca doar trei ani a rezistat Kiefer departe de personajul care l-a consacrat. “I couldn’t be more excited… Jack is back!” Actorul (de asemenea, producator executiv) asteapta cu nerabdare reintalnirea cu Jack Bauer, pe care il considera un prieten pierdut, si promite o intoarcere spectaculoasa. Cuvintele lui valoreaza mai mult decat orice promo. 

Kiefer Sutherland: “The response to ’24’ is unlike anything I have ever experienced as an actor before. To have the chance to reunite with the character, Jack Bauer, is like finding a lost friend. It will not disappoint. Make no mistake, my goal is to knock your socks off. See you soon!

Ramane de vazut ce personaje cunoscute isi vor face aparitia in aceasta miniserie (despre care producatorii insista ca nu este sezonul 9), a carei actiune va avea loc la cativa ani dupa finalul sezonului 8, rezultand o bogata paleta de posibilitati, care de care mai ofertante, nenumarate intrigi posibile si consecinte ale evenimentelor trecute. Blogul lui Tavi va tine la curent cu update-urile productiei in timp real.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: