Pune punctul pe i


Suntem atat de obisnuiti cu lucrurile marunte care sunt atat de importante pentru sufletul nostru, le avem langa noi atat de des incat ajungem sa nu fim recunoscatori pentru ele, sa nu le apreciem la adevarata lor valoare. Le simtim lipsa doar cand dispar. Fie ca vorbim despre un om, despre un loc, despre un zambet, despre un cantec, lucrurile marunte au un impact puternic asupra noastra, asupra starii noastre de moment, care se revarsa in actiunile noastre si in lucrurile care ni se intampla.

O mama careia copilul ii zambeste pentru prima oara, un suflet care ne priveste in ochi cateva secunde indelungate, atingerea mainilor unei persoane care te face sa tremuri, atunci cand nu le avem mult timp si, deodata, ni se intampla, emotia ia forma unui fior care ne cuprinde fiecare parte a corpului, care se raspandeste din interior spre extremitati. Dar fiind obisnuiti si neacordand importanta, tremuram abia cand le simtim lipsa. Si atunci simtim un fior de frica.

O privire. Un zambet. O atingere. Ni se intampla atat de des. Si singura forta umana care are suficienta putere sa invinga frica este iubirea.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: