Pune punctul pe i

Schimbarea


Singura constanta care leaga o secunda de un an este schimbarea. Din clipa in care ne-am nascut, viata noastra este un flux permanent de schimbari. Dar noua, oamenilor, nu ne place schimbarea. Ne luptam cu ea, fiindca ne sperie.

Cream iluzia unei stari de statornicie, vrem sa credem intr-o lume linistita, in cea din prezent. Doar ca, asa ca un paradox, in momentul in care intelegem prezentul, acel prezent devine trecut.

Ne atasam de amintiri, dar viata este o miscare continua. Fiecare secunda este diferita de cea care a trecut. Timpul ne forteaza sa crestem, sa ne adaptam. Pentru ca, de fiecare data cand clipim, lumea de sub picioarele noastre se schimba.

Ne ciocnim de oameni si destinele noastre reactioneaza. Un om ne poate influenta viata cum nu ne putem imagina. Lin, precum cursul unui rau. Sau brusc, fara macar sa constientizam intriga declansarii. Doar ne uitam in jurul nostru si reactionam la ceea ce ni se intampla.

Schimbarea nu este usoara. Cel mai des, este dificila si zguduitoare. Poate fi sufocanta si dureroasa. Dar poate ca asta e bine. Pentru ca schimbarea ne face mai puternici. Ne face mai rezistenti. Si ne invata sa evoluam.

Comments on: "Schimbarea" (1)

  1. […] când se întâlnește și când vorbește față în față cu cei apropiați. Eram rezistent la schimbare. De ce aș fi apelat la o platformă care să-mi permită să văd pozele pe care prietenii mi le […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: