Pune punctul pe i


Oficialii FOX au afirmat ca spera sa reuneasca o parte cat mai mare din echipa de productie si din distributia celor 8 sezoane, demersurile fiind deja incepute si scenariul aproape gata. Ii multumim lui Howard Gordon care, dupa o cina cu Kiefer Sutherland, si-a petrecut intreaga noapte gandindu-se la rezultatul posibil. Aceasta meditatie l-a facut sa ia o decizie care ne face pe toti foarte fericiti: merita efortul de a filma aceasta mini-serie cu conditia implicarii cator mai multi membri din echipa de productie precedenta. “You know what? I’ll do it as a TV show, but only if we can get the old team back” – ceea ce s-a si intamplat, cum am relatat si in alte randuri.

Speram ca in maxim doua saptamani sa vina confirmarile primelor personaje, cel mai sigur Mary Lynn Rasjkub (Chloe O’Brian) va fi urmatoarea pe lista. Publicul telespectator a initiat o petitie pentru intoarcerea lui Tony Almeida, iar Carlos Bernard a ramas uimit de dorinta telespectatorilor de a-i revedea personajul, aratandu-se entuziasmat de posibila colaborare, in cazul in care scenaristii considera productiva aparitia fostului agent CTU.

Blogul lui Tavi a contactat cativa intre actorii interpreti ai personajelor care au ramas inca in viata, iar ceea ce putem sa va anuntam cu certitudine este ca totul depinde de trecerea scenariului; desi in forma finala, se pare ca cel care are ultimul cuvant este Kiefer. Odata ce scenariul este aprobat si se va intra in etapa de pre-productie, urmeaza semnarea contractelor si va tinem la curent cu privire la mult-asteptata distributie.

Desi nu avem certitudinea, informatiile pe care le are Blogul lui Tavi indica o probabilitate extrem de ridicata in privinta implicarii Elishei Cuthbert (Kim Bauer). Un zvon referitor la intriga in baza careia se scrie scenariul: Jack Bauer a luptat pentru impiedicarea atentatelor teroriste, a salvat milioane de americani, acum este momentul sa lupte pentru viata lui. Deci ii dam dreptate lui Kiefer care ne-a anuntat inca din prima zi ca 24: Live another day will not dissapoint.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: