Pune punctul pe i


Actrita Diana Roman, pe care o cunoasteti din spectacolul de teatru “Interviu”, in care joaca alaturi de Dan Bordeianu, in regia Bogdan Dumitrescu, va invita la spectacolele in care joaca in cadrul Galei Absolventilor UNATC 2013: “Pisica verde” de Elise Wilk si “Priveste inapoi cu manie” de John Osborne.

Imaginaţi-vă un spectacol cu o pisică verde… care apare şi reapare în mintea cuiva fix atunci când lumea lui stă să se prăbuşească şi care îi distrage atenţia de la haosul din jur, un Cheshire ceva mai autohton. Ca o pisică normală, cu blană moale, care toarce, doar că verde. Un spectacol în care se râde, se plânge, doar că vine vorba şi despre o pisică verde.” spune Diana, pentru Blogul lui Tavi, despre “Pisica verde”.

Paradoxal, oamenii se distreaza grozav in timp ce sunt nefericiti si sunt foarte activi cind se plictisesc, incercind sa umple golul. Piesa “Priveste inapoi cu manie” îndeamnă la răzvrătire, la evadarea din spaţiul de confort şi la deprecierea tabu-urilor politice şi sociale: e povestea unui bărbat care o înlocuiește în căsnicie pe soția lui cu prietena acesteia.” spune Diana.

Puteti urmari spectacolul “Priveste inapoi cu manie”, in care Diana joaca alaturi de Adrian Titieni, in data de 16 iunie, ora 19:00, la Palatul National al Copiilor (sala Octavian Cotescu) si “Pisica verde” in data de 17 iunie, ora 19:00, la aceeasi sala.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: