Pune punctul pe i


The Blacklist este un serial american difuzat de NBC, creat de Jon Bokenkamp, care il are in centru pe Raymond “Red” Reddington, #4 in Top 10 FBI Most Wanted. Acesta se preda FBI-ului si le ofera posibilitatea de a captura criminali, politicieni, spioni, teroristi si alti infractori la nivel foarte inalt, cu care a interactionat sau despre care are informatii, cu o singura conditie: sa vorbeasca doar cu Elisabeth Keen. Red numeste aceasta lista “The Blacklist”. Timp de 20 de ani, Red a construit un imperiu al criminalitatii si a evitat sa fie capturat. Totusi, el se preda in prima zi de lucru a agentei Elisabeth Keen, lasand secrete motivele lui. Dovedindu-si valoarea, Red primeste imunitate si incepe colaborarea cu cei care l-au cautat timp de 2 decenii, totul pentru a identifica si neutraliza o entitate care il ataca de cativa ani si despre care nu stie nimic, cineva care coordoneaza un atac avansat la nivel global asupra afacerilor lui.

Serialul a avut premiera in anul 2013 s-a bucurat de o audienta foarte mare. In prezent, The Blacklist a fost reinnoit pentru sezonul 3, care va incepe in toamna anului 2015.

Urmarind mai multe ploturi, unele dintre ele fiind un mister si in prezent (aproape de finalul sezonului 2), in comunitatea TvBlog.ro sunt comentate si dezbatute cele mai importante subiecte ale The Blacklist.

Puteti citi recenziile serialului, scrise de Octavian Finaru, pe site-ul TvBlog Romania sau aici.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: