Pune punctul pe i


Avand o experienta de peste 17 ani in domeniul vanzarii bauturilor alcoolice, magazinul Bauturi-Evenimente este locul in care iubitorii de bauturi fine si de vinuri bune gasesc orice isi doresc – o gama larga de produse la cel mai bun raport calitate-pret.

Comercializam o gama variata de bauturi alcoolice atat romanesti, cat si importate din toata lumea. Prioritatea noastra este satisfacerea clientilor” spune Bogdan Iliescu, managerul magazinului.

Cand intri in magazinul lor din Calea 13 Septembrie nr 188 (la 2 minute distanta de Hotel Marriott), simti ca ai ajuns in universul bauturilor. Esti inconjurat de sticle de bauturi diverse, de la stanga la dreapta, de sus pana jos, organizate minutios, intr-un spatiu foarte atent amenajat.

bauturi-evenimente-homepage

Ai o mica petrecere in plan? Sau un eveniment cu numar mare de persoane? Ai nevoie de ajutor in a face alegerile potrivie in ceea ce priveste aprovizionarea cu bauturi? Echipa Bauturi-Evenimente ofera gratuit consultanta in alegerea bauturilor pentru orice tip de evenment. “Stabilim de comun acord lista de produse, calculam necesarul per invitat si le livram cu o zi inainte de eveniment. Apoi, in 7 zile, clientul are timp sa returneze bauturile ramase neconsumate si noi ii dam banii inapoi pe ele.” Acest sistem buy-back vine in sprijinul clientilor pentru ca evenimentul organizat sa fie unul lipsit de griji.

Poti citi mai multe pe site-ul www.bauturi-evenimente.ro.

De curand, echipa a lansat si minunatul site BEmag (www.BEmag.ro, Bauturi Evenimente magazin). Astfel, orice iubitor de bauturi fine din orice parte a tarii poate sa cumpere online. Acest site prezinta informatii complete despre produsele comercializate (poza, tara de origine, anul producerii, grad de alcool, vechime, litraj, asocieri culinare etc), oferind clientilor garantia originalitatii bauturilor.

bemag-home-page

Ceea ce-mi place in mod special este ca, atunci cand intru sa vizualizez informatii despre o bautura, intreg site-ul se transforma in universul acelei bauturi, cu un background personalizat specific.

Exista si un program de fidelizare, nascut din dorinta de a rasplati clientii pentru loialitatea lor. Astfel, la fiecare comanda, se strang puncte in contul utilizatorului, iar acestea pot fi folosite pentru a reduce costul comenzii urmatoare.

Asadar, daca vrei sa te rasfeti cu cate un pahar de vin in serile de weekend sau daca esti in cautarea unor bauturi fine si vrei sa alegi dintr-o gama foarte variata, in functie de dorintele si de aromele pe care le preferi, fa-le o vizita la magazinul din Calea 13 Septembrie 188 sau intra pe www.BEmag.ro / www.bauturi-evenimente.ro. Te vei bucura de toata atentia specialistilor, vei primi consultanta gratuita si te vei rasfata cu produse de calitate.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: